Nadrágok ovisoknak

A Symbyo MocorGO 3 méretes nadrág óvodásoknak készített verziója. Ők fogják a legjobban élvezni a szabadságot, hogy játék közben nem korlátozza őket a ruhájuk, mert úgy terveztük ezt a gyerek nadrágot, hogy 3 méreten át is kényelmes legyen. Ez a gyerek nadrág 3 méreten keresztül lesz hű társatok, ami az ügyes szabásnak és kialakításnak köszönhető. Az anyagválasztás és a kivitelezés minősége pedig garantálja, hogy ki is bírja ezt a három méretet, de utána még a kisebb testvéreknek is bőven jó lesz, ez tapasztalat :). Szuper pamut nadrágok, amiket Magyarországon terveztünk, szabtunk és varrtunk, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot okozzuk, és garantálhassuk a legmagasabb minőséget. 

Próbáld ki, és csatlakozz a sok elégedett szülőhöz, akik a Symbyo ruhákat választották gyereküknek, mert szeretnének jó anyagokból, minősített pamutból készülő ruhákkal gondoskodni róluk.

Hagyományos Symbyo kényelem és minőség, sokkal kedvezőbb áron! A Basic ruhatárat neked találtuk ki! Mit jelent a Basic ruhatár a Symbyo nyelvén? Egyszínű, de azonos minőségű anyagokból készítjük el ugyanazt a ruhát, amit így olcsóbban vásárolhatsz meg, és ráadásul szinte mindenhez illik. Nézd csak, mi minden van a Basic Ruhatárban! MocorGO, kertésznadrág, nyálkendő. Csupa olyasmi, amit a legtöbben kerestek.