Blog

2021. 06. 01. 17:26:19
Nyári babakalap – a nyári sapka a napvédelem alap kelléke
Egy nyári kalapnak két dolgot kell tudnia: védje a fejet, de ne melegítsen túlzottan a nyári hőségben. Ezek miatt a szempontok miatt esett a választásom a 100% pamut (puplin) alapanyagra, mert szellős, könnyű, és mégis véd.
2021. 01. 31. 21:28:18
Tudom, mit nem csinálsz idén...

Megdöbbentő tanulságokkal zárult a Symbyo „nemfogadalom” játéka, 2021 januárjában. A játékban lajháros pólószettet lehetett nyerni, mégpedig anya lánya, vagy anya fia színben.
A játék lényege azt volt, hogy az újévkor szokásos fogadalmak mellé, vagy helyett, tegyél egy „nemfogadalmat”! Konkrétabban: mit nem fogsz csinálni 2021-ben? Mi az, ami viszi az idődet, energiádat, fölöslegesen, és itt az idő elhagyni?

Te is így érzed magad? Oszd meg!

2020. 12. 10. 22:27:14
Babaruhát ajándékba? Nem lehetetlen küldetés!

Ha baba született mostanában a tágabb családodban, baráti körödben, akkor felmerülhet a kérdés, hogy mit ajándékozz, aminek értelme van, nem egy huszonötödik. fölösleges tárgy, amit soha nem használ majd a család.

2020. 10. 29. 16:39:30
Beleizzad a babám feje minden téli sapkába! Tépi le magáról, utálja! Milyen sapkát és sálat adjak rá?

A babasapka az egyik olyan ruhadarab, amivel szinte minden szülőnek meggyűlik a baja. Tehát megnyugodhatsz, nem vagy egyedül. Kevés olyan baba van, aki szó nélkül tűri, sőt élvezi, ha sapkát adnak rá. De mondjuk a megoldást!

2020. 10. 11. 18:21:45
Babamellény, ami a kedvenc ruhadarabotok lesz!
Amikor jött az ősz és a megszokott rövidujjas póló helyett hosszúujjast kapott. Ment az üvöltés, tűrte, gyűrte fel az ujjakat. A hidegből melegbe való váltás sem ment jobban, akkor meg az zavarta, hogy nem ér a csuklójáig le a póló...
2018. 03. 19. 18:36:28
PannonFolk - Viseld magyarul!

Tavaly nyáron történt, hogy egy Facebook csoportban hajcsatokról alakult kis kisebb vita. Mivel 3 lányom van, érthetően megfogott a téma. Rengeteggel találkoztam már, általában 2 perc alatt kiesnek a lányaim hajából, vagy 2 csattintás után széttörnek, lekopnak, darabokra hullnak. Fogyó eszköz! – ez volt az általános vélekedés a kialakult beszélgetésben is.

2017. 08. 22. 18:57:45
Minimális hulladékkal - amit csak az igazán kicsik tudnak megcsinálni!

Lassan már hagyománnyá válik, hogy szezon előtt mindig rendezünk egy füles sapi vásárt nektek. Nagyon szeretem ezeket a Symbyo sapka akciókat, több okból is.

Symbyo füles sapka

2017. 08. 18. 15:35:28
Letépi magáról? Elcsúszik? Folyton igazgatni kell? Itt a megoldás: a jó babasapka 6 ismérve:

Ha belegondolsz, jelentéktelennek tűnik, de az egyik legtöbbet hordott ruhadarab a kicsiknél: az átmeneti sapi. Akkor jó az átmeneti sapka, ha szinte észre sem veszitek, a gyerkőc nem tépi le a fejéről, nem kell igazgatni percenként, véd ott, ahol kell. No de mitől lesz jó egy sapka?

Attól, hogy funkcionális, jó esetben úgy tervezték, hogy közben jó néhányszor rápróbálták kisebbek és nagyobbacskák buksijára. Nagyon sok tündéri sapka van, amit egyszerűen le kell emelni a polcról, mert elképzelni is elég, hogy annyira, de annyira aranyos lesz benne a babád! Aztán gyakran kiderül, hogy ez minden, amit nyújtani tud nektek. Cuki sapka millió van, cuki és használható – meglepő módon – annál kevesebb.