Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Blog

2018. 03. 19. 18:36:28

Tavaly nyáron történt, hogy egy Facebook csoportban hajcsatokról alakult kis kisebb vita. Mivel 3 lányom van, érthetően megfogott a téma. Rengeteggel találkoztam már, általában 2 perc alatt kiesnek a lányaim hajából, vagy 2 csattintás után széttörnek, lekopnak, darabokra hullnak. Fogyó eszköz! – ez volt az általános vélekedés a kialakult beszélgetésben is.

2017. 08. 22. 18:57:45

Lassan már hagyománnyá válik, hogy szezon előtt mindig rendezünk egy füles sapi vásárt nektek. Nagyon szeretem ezeket a Symbyo sapka akciókat, több okból is.

Symbyo füles sapka

2017. 08. 18. 15:35:28

Ha belegondolsz, jelentéktelennek tűnik, de az egyik legtöbbet hordott ruhadarab a kicsiknél: az átmeneti sapi. Akkor jó, ha szinte észre sem veszitek, a gyerkőc nem tépi le a fejéről, nem kell igazgatni percenként, véd ott, ahol kell. No de mitől lesz ilyen egy sapka?

Attól, hogy funkcionális, jó esetben úgy tervezték, hogy közben jó néhányszor rápróbálták kisebbek és nagyobbacskák buksijára. Nagyon sok tündéri sapka van, amit egyszerűen le kell emelni a polcról, mert elképzelni is elég, hogy annyira, de annyira aranyos lesz benne a babád! Aztán gyakran kiderül, hogy ez minden, amit nyújtani tud nektek. Cuki sapka millió van, cuki és használható – meglepő módon – annál kevesebb.

(folytatáshoz kattints a blog címére)