füles sapka

2020. 10. 29. 16:39:30
Beleizzad a babám feje minden téli sapkába! Tépi le magáról, utálja! Milyen sapkát és sálat adjak rá?

A babasapka az egyik olyan ruhadarab, amivel szinte minden szülőnek meggyűlik a baja. Tehát megnyugodhatsz, nem vagy egyedül. Kevés olyan baba van, aki szó nélkül tűri, sőt élvezi, ha sapkát adnak rá. De mondjuk a megoldást!

2017. 08. 22. 18:57:45
Minimális hulladékkal - amit csak az igazán kicsik tudnak megcsinálni!

Lassan már hagyománnyá válik, hogy szezon előtt mindig rendezünk egy füles sapi vásárt nektek. Nagyon szeretem ezeket a Symbyo sapka akciókat, több okból is.

Symbyo füles sapka

2017. 08. 18. 15:35:28
Letépi magáról? Elcsúszik? Folyton igazgatni kell? Itt a megoldás: a jó babasapka 6 ismérve:

Ha belegondolsz, jelentéktelennek tűnik, de az egyik legtöbbet hordott ruhadarab a kicsiknél: az átmeneti sapi. Akkor jó az átmeneti sapka, ha szinte észre sem veszitek, a gyerkőc nem tépi le a fejéről, nem kell igazgatni percenként, véd ott, ahol kell. No de mitől lesz jó egy sapka?

Attól, hogy funkcionális, jó esetben úgy tervezték, hogy közben jó néhányszor rápróbálták kisebbek és nagyobbacskák buksijára. Nagyon sok tündéri sapka van, amit egyszerűen le kell emelni a polcról, mert elképzelni is elég, hogy annyira, de annyira aranyos lesz benne a babád! Aztán gyakran kiderül, hogy ez minden, amit nyújtani tud nektek. Cuki sapka millió van, cuki és használható – meglepő módon – annál kevesebb.