Füles babasapka

Mi is az a füles sapka?

A füles sapka egy kifejezetten babáknak és kisgyermekeknek kitalált átmeneti időre való sapka fazon, ami mindent tud, ami egy baba sapkától elvárható. A Symbyo füles sapka magyar tervezésű, itthon készítjük, kiváló minőségű pamut alapanyagokból, ahogy az összes többi ruhadarabunkat is.

Miből készül a Symbyo babasapka?

A füles babasapkáink mindig minősített pamut jersey textilekből készülnek. A minősítés lehet bio, vagy ökotex, ez mintánként változik. A minősítés garantálja, hogy a textil ne tartalmazzon káros vegyi anyagot. A pamut jersey olyan textília, ami a pamut mellett néhány százalék elasztánt is tartalmaz. Ez biztosítja, hogy a sapka rugalmas és kényelmes viselet legyen. A sapkáink egyáltalán nem tartalmaznak poliésztert! A természetes jól szellőző anyagokban hiszek, hiszen ezekbe nem izzad bele a baba feje, és nem okoznak viszketést az érzékeny bőrű kisgyermekeknél sem. Ez nagyon fontos abból a szempontból is, hogy a baba a sapkát szívesen viselje. Az a legjobb, ha észre sem veszi, hogy rajta van. A Symbyo sapkák ilyenek.

Milyen évszakra való a füles sapka?

A Symbyo füles babasapka kifejezetten átmeneti időre – tehát őszre és tavaszra – való viselet. A sapka maga egyrétegű pamut textilből készül, viszont a passzé rész – ami a füleket és a homlokot védi – két rétegű. A legtöbb kisgyerek füle érzékeny, és sokszor nincs még akkora hajuk, hogy jól védje a homlokot, ezért hűvösebb, szelesebb időben jó szolgálatot tesz a dupla védelem.

Miért véd jobban a füles sapka a most divatos egyszerű, egyenes aljú sapkákhoz képest?

A füles sapka passzéjának az alsó része íves, ezért tökéletesen követi az arc ívét a homloktól a füleken keresztül, egészen a tarkó vonaláig. Ez azt jelenti, hogy nem lóg ki a baba füle a sapkából, és a szemére sem csúszik rá.

Nem zavarja a babát a sapka megkötője?

Ez a sapka megkötővel készül. Ez azt jelenti, hogy ha bekötöd a megkötőket, még jobban rásimul a baba fejére. A háton hordozásnál ez kifejezetten előnyös. A megkötő pamut pólófonalból készül, ami puha és rugalmas, nem zavaró. Ha megfelelő a méret, tökéletesen fenn marad a babád fején bekötés nélkül is a sapka.

Bővebb információk a lap alján találhatók.

Rendezés: