Minimális hulladékkal - amit csak az igazán kicsik tudnak megcsinálni!

Lassan már hagyománnyá válik, hogy szezon előtt mindig rendezünk egy füles sapi vásárt nektek. Nagyon szeretem ezeket a Symbyo sapka akciókat, több okból is.

Symbyo füles sapka

Tudom, hogy ilyenkor olyan anyukák is vesznek Symbyo-t, akik máskor ezt nem teszik, hiszen mindenki számára elérhetővé válunk. Talán ti is egy füles sapi vásárlása után szavaztatok bizalmat nekünk. :-)

Ilyenkor felhasználjuk a megmaradt anyagdarabkáink jelentős részét. Nagyon-nagy munka ez. Az előző szezon megmaradt anyagait, fecnijeit mind átnézem, csoportosítom. Mi lesz jó még sapkának, mi lesz jó még fülnek. Sakkozom, hogy miből melyik méret jön még ki. Üzleti szempontból nem egy nagy húzás, hiszen rengeteg idő, energia, de nem tudnám kidobni ezeket az értékes maradékokat, hiszen biopamut, öko-tex mind, egytől-egyig. Andreának, aki megvarrja nektek a sapkákat, százszor át kell fűznie a cérnát a gépekben, hiszen ezerszínűek, és csak néhány van ugyanolyan.

Ezekkel az anyagokkal most dolgozom, a leeső darabokat félreteszem sapiknak, térdfoltoknak és sapifüleknek:

Sapka fülnek való darabkák

 

Ezekből az anyagokból már csak ennyi maradt. Nem jön már ki belőlük egy sapka sem. Egyelőre eltéve, csoportosítva várják az ötletet, hogy mire lennének még jók:

 

És itt vannak azok az icipici fecnik, amik már tényleg nem jók semmire. Egyelőre gyűjtjük őket:

Amikor szabok, és leesik egy darab, mindig eszembe jut, hogy semmi baj, ebből majd még pont kijön egy füles sapi! Ezt csak az igazán kicsik tudják megcsinálni, és erre igen büszke vagyok!

Az idei Symbyo füles sapi akcióval is szeretnénk nektek köszönetet mondani, hogy a legkisebb anyagdarabkákra is értékként tekinthetünk!