Kérdésed van? Hívj minket! +36302608354

 

   

Blog
Márti
Márti
2020.12.10 20:42

Babaruhát ajándékba? Nem lehetetlen küldetés!

Babaruhát ajándékba? Nem lehetetlen küldetés!

Ha baba született mostanában a tágabb családodban, baráti körödben, akkor felmerülhet a kérdés, hogy mit ajándékozz, aminek értelme van, nem egy huszonötödik. fölösleges tárgy, amit soha nem használ majd a család.

Amit biztosra vehetsz, babaruhára mindig szükség van. Egy designer, magyar, egyedi babaruhát pedig minden anyuka büszkén ad a babájára, mert ez biztosan nem jön szembe, lehet vele villogni babás-mamás körökben is. Ami viszont nehezebb kérdés, hogy mekkora kell és pontosan milyen ruha lesz a tuti befutó. Ha nem vagy (még) szülő, vagy nem ismered nagyon közelről a megajándékozandó családot, babát, akkor neked szól ez az útmutató.

Valószínűleg azzal nagyjából tisztában vagy, hogy mikor született a baba, tehát az ajándékozás időpontjában hány hónapos. Ez egy fontos információ, és ez pont elég a döntéshez. Valószínű, tudod a nemét is, de az se baj, ha nem: nálunk van egy csomó, teljesen uniszex darab is.

Meg szeretném ajándékozni azt a babát, aki

Karácsony körül fog megszületni

Újszülötteknek bátran válassz téli huncutsapkát. Pihe-puha biopamut a belseje, ami az érzékeny újszülött buksit sem irritálja. A sapkák méretét általában fejkörfogat alapján határozzák meg. A 36-38-as méret közvetlenül a születés utáni hetekre lesz jó, a 38-41-es pedig az első 1-2 hónapra. Ilyenkor még nagyon gyorsan nő a fejecske, így mindkét méret kiváló választás.  Ha nem akarsz túl nagy értékű ajándékot, ez a tuti befutó.

Itt megnézheted a választékot

Szintén nagyszerű választás egy újszülött méretű (50-56-62-es) MocorGO nadrág! Ezt a nadrágot úgy terveztük, hogy újszülött mérettől kb. 3-4 hónapos, akár fél éves korig együtt nőjön a babával! Így garantáltan nem lesz kicsi és hosszú ideig örömét leli majd benne a család!

Itt találod őket

 

Karácsonykor lesz 3-6 hónapos

Ennek a korosztálynak bátran ajánlom a kertésznadrágot. Ezt a fazont szinte mindenki kedveli, egyszerűen nem lehet vele mellé lőni. 2-3 hónapos babának a 62-68-as méret lesz a tökéletes, 4-6 hósnak inkább vedd a 68-74-es méretet. Nyugi, ennél is van méret állítási lehetőség vállnál és bokánál! Ekkora babák már több időt töltenek a földön vagy a játszószőnyegen, így érdemes vastag vagy közepesen vastag anyagú darabot választani. Erre tudsz szűrni az oldalunkon, így könnyen kiválaszthatod a megfelelőt.

Válasszad ki a kertészt itt

Nem lehet melléfogni a kicsi (62-68-74-es) méretű MocorGO nadrággal sem, ha 3-6 hónapos babának keresel babaruhát ajándékba. Ha nem tudod milyen alkatú a baba, akkor a SLIM FIT MocorGO nadrágot válaszd, amit mindjárt linkelek is neked! Ez szinte minden babára jó lesz, nagyon kényelmes, és hihetetlenül sokáig tudja majd hordani. Nagyon sok törzsvásárlóm van, akik az első kis MocorGO-t ajándékba kapták valakitől és egyből beleszerettek.

 

Ha esetleg tudod, hogy a család kifejezetten környezettudatos és mosható pelenkát használnak, vagy nagyon husis-hurkás a baba, akkor a normál MocorGO nadrágok közül válassz egy kisméretűt innen.

Ennek a korosztálynak nem érdemes vaktában téli sapkát venni, hacsak nem tudsz egy pontos fej-körméretet. Ennek hiányában nagyon mellé lehet fogni, mert 3-6 hónapos babáknál már nagy eltérések lehetnek a buksi méretében. Ha valami kiegészítőt tennél még a csomagba, a nyálkendők közül bátran lőhetsz egy-két szép darabot! Ilyenkor általában kezdődik már a fogzás, ami bizony intenzív nyálazással jár, ezért nyálkendőből ilyenkor soha nincs elég. A nyálkendő sálnak is kiváló lesz majd a tavaszi, átmeneti időben.

Karácsonykor 6 hónapos és 1 éves kor között lesz

Ilyenkor a babák már kúsznak, másznak, felülnek, majd felállnak. A kertésznadrág ebben a korban is extra kényelmes és praktikus. Ha inkább a 6 hónapos korhoz van közelebb a ded, akkor a 74-80-as méret, ha az egy éves korhoz közelít, akkor a 80-86-os méret lesz a megfelelő. A méret állítható vállnál és a bokapasszénál, így túlzottan nem kell aggódnod a Symbyo méretezés miatt.

A neked megfelelő darabokat itt találod

Ebben a mindent felfedező időszakban egy közepes méretű (74-80-86-os) MocorGO babanadrág is szuper ajándék. Ha nem tudsz semmit a baba alkatáról, akkor a SLIM FIT fazon lesz a tuti. Olyan sokáig jó lesz a babára, hogy talán még a következő Karácsonykor is viselni fogja, és ez nem túlzás, hanem tök komoly. Ettől többméretes, a babával együtt növő ruha a Symbyo.

 

Környezettudatos, mosipelust használó családoknak a normál MocorGO-t vedd meg, ebben elfér a nagyobb „csomag”. Áldani fogják a neved, mert mosható pelenka kompatibilis nadrágok nem kaphatók minden bokorban, bababoltban, vagy plázában.

 

1-2 éves totyogó korú lesz Karácsonykor

Hohó! Ez a baba már felállt és valószínűleg önállóan jön-megy! A szülők ilyenkor nagyon szokták szeretni a mellényeket, mert a mindig elfoglalt babákra csak egy pillanat feladni és mind a 4 évszakban jó szolgálatot tesz! Ráadásul a jó mellény ritka, mint a fehér holló. A miénk kifordítható, van egy cuki mintás, és egy praktikus egyszínű oldaluk. 86-92-es méretet válassz!

 

Garantáltan nagy sikered lesz, ha egy garbósálat választasz.

A sál nagy mumus a gyerekeknél és a persze a szülőknél is. Macerás feladni, meglazul, zavarja a kisgyereket. Kivéve persze, ha egy „családbarát” verziót sikerül találni. A Symbyo garbósálat nagyjából egy másodperc feladni, és elrontani sem lehet a műveletet, így a gyermek maga is fel tudja venni. Melegíti a nyakát, hátát, mellkasát és mindig a helyén marad. Évekig fogják tudni használni! Ökölszabály, hogy 3-4 éves korig a 45-50-es méret lesz a tökéletes!

2-3 év körül van

Ez a kor már átmenet a babából a kisgyermek felé. Ilyenkor már maga a gyermek is beleszól, hogy mit szeretne felvenni és mit nem. A kisfiúknál nagyon sokszor befutóak az autós, munkagépes minták, a kislányoknál pedig az aranyos kisállatos darabok. Ez a korosztály nagyon szereti a junior (86-92-98) méretű junior MocorGO nadrágot. Mivel sokszor még pocakosak, a gumi szoríthat, ennek viszont széles a passzéja és nagyon kényelmes. A SLIM FIT fazonunk szinte minden totyogóra illik, ha esetleg tudod, hogy a gyerkőc kifejezetten husis, erős testalkat, a normál MocorGO-t vedd inkább.

Nézz körül a SLIM FIT MocorGO nadrágok között

És az erősebb testalkatra való darabok

 

Egy szép, de mégis kényelmes pulcsiban is gondolkodhatsz. Ez szintén 4 évszakos darab, télen hűvösebb beltérben, ősszel-tavasszal kinn, nyáron pedig a hűvösebb estéken nélkülözhetetlen.  Azt javaslom, ha már közelebb van a 3 éves korhoz a gyerkőc, akkor a 98-104-es méretet vedd. Mivel hosszított fazon, nem fog belőle kilógni a gyerek dereka, az anyukáknál vagy nagyiknál garantáltan jó pontot szerzel egy ilyen ajándékkal.

 

Mi van, ha mégsem lesz jó, amit választottam???

No para, mindent meg tudunk oldani! Mi nem egy multi vagyunk, hanem jószándékú és kedves emberek, szülők, akiknek fontos, hogy ti elégedettek legyetek minden megvásárolt darabbal. A csak próbált, nem mosott ruhákat nagyon szívesen visszavesszük, cseréljük. GLS csomagcsere szolgáltatással is rendelkezünk, így ki sem kell mozdulnod, és nagyon kedvező szállítási költséggel tudjuk cserélni a termékeket és az egészet mi intézzük! Csak írj egy sort a rendeles@symbyo.hu e-mail címre és máris kézbe vesszük az ügyet!

MÉG MINDIG TÖKÉLETESEN TANÁCSTALAN VAGYOK! PEDIG VÉGIGOLVASTAM A CIKKET!

Ha egyedi, magyar, kézzel készült babaruhát ajándékoznál, de tanácstalan vagy, akkor ajándékozz vásárlási utalványt! Az utalványt betéve a kosaradba megveheted, mi pedig online elküldjük neked egy egyedi kuponkóddal. Az utalványt akár kinyomtathatod, vagy online továbbíthatod a távol élő rokonoknak, családtagoknak jókívánságaid kíséretében.

Tartalomhoz tartozó címkék: átmeneti sapka babasál babasapka környezettudatos vállalkozás mellény